Cei mai buni în natural și proaspăt
Cu un click din fermă direct la tine

Produs adaugat


Vezi cosul
x
x

Pentru probleme sau intrebari, sunati la 0759 013 499 sau trimiteti mail la office@caralact.ro


x

INCEARCĂ LAPTELE

Știm ca sunt mulți care, din cuvinte, incearca sa te lămurească: CE VINDEM NOI E CEL MAI BUN!

Noi nu vrem să te lămurim din cuvinte. Daca vrei sa incerci laptele iti trimitem, cat putem de repede, o mostra.

INREGISTREAZĂ-TE și apoi apasă butonul: VREAU SA INCERC LAPTELE.

PĂINE PE VATRĂ CUM ERA ODATĂ

Definiția muncii în Brutăria Grivița este: „meşteşug tradiţional practicat cu artă”. Produse de panificație de cea mai bună calitate, fabricate prin metode tradiționale, fara utilizarea aditivilor alimentari. Asta facem noi.
Cu vechi traditii in bransa, Brutaria Grivita inventeaza, reinventeaza si readuce in alimentatia cotidiana doar produse traditionale de calitate. Brutaria Grivita realizeaza, in sistem artizanal, o gama diversificata de produse de panificatie si patiserie. Meritul specialiştilor noştri la dezvoltarea industriei de panificaţie autohtone constă în faptul că au aşezat fabricaţia pe criterii raţionale, ştiinţifice, păstrând însă caracterul tradiţional, autentic al pâinii, produs care reprezintă un aliment de bază, provenit din aluat preparat cu făină, frământat cu apă şi sare, dospit prin fermentaţia drojdiilor şi copt în cuptorul din caramida. Am păstrat metoda indirectă de preparare a aluatului pentru pâine, de bază fiind cea cu maia, aceasta garantând obţinerea produselor de bună calitate, cu gust şi aromă plăcute, miez elastic şi porozitate bine dezvoltată, menţinându-şi prospeţimea timp mai îndelungat fara a fi nevoie sa se adauge aditivi alimentari.

In reţetele de fabricaţie utilizate de noi in prezent, realizate de specialisti in domeniu, sunt utilizate numai materii prime si auxiliare de calitate, iar procedeele de lucru sunt realizate si adaptate astfel incat produsele finite sa fie oferite consumatorului final atunci cand acesta are nevoie de ele. Maiestria si organizarea artizanilor care lucreaza la Brutaria Grivita sunt o garantie certa a calitatii produselor noastre.

Gama sortimentala realizata de Brutaria Grivita a fost stabilita numai dupa o consultare directa cu consumatorii. Toate produsele sunt fabricate doar din ingrediente naturale, prin procedee de fabricatie de lunga durata, singurele metode capabile sa genereze produse de panificatie si patiserie cu aroma, savoare, elasticitate si gust obtinute fara adaosuri de aditivi alimentari.

Nu in ultimul rand vrem sa subliniem calitatile nutritionale deosebite ale produselor noastre.

Brutaria Grivita produce o gama larga de produse de panificatie:
produse de baza, produse cu destinatie speciala, cu continut redus de carbohidrati, fara sare, fara gluten, cu adaos de fibre, seminte, produse cu specific bisericesc, pentru nunti, botezuri , inmormantari realizate in mod constant sau la cerere.

În tradiţia românească există nenumărate obiceiuri legate de pâine şi diferitele sortimenteale acesteia, ca derivate. Ele se practică pe tot cuprinsul ţării, unele în variante cu specific local. Amintim câteva din acestea: Pâinea de botezul noului născut, pe care se aşează pruncul adus la botezat, în credinţa de a fi bun ca pâinea, liniştit şi sănătos; Turta de la moţul copilului, aceasta fiind ruptă în două, de către naşă, deasupra capului copilului, când I se taie moţul, după ce a binecuvântat-o prin închinarea în cele patru zări; Colacul de nuntă, care se pune pe capul miresei, de către naşă, sau pe al mirelui, de către „vătăşei” (vornicei la nuntă), semnificând consacrarea noilor căsătoriţi în comunitate şi continuarea prin ei a vieţii, precum şi asigurarea belşugului casei; Turta onomastică festivă, ornată cu motive florale şi inscripţia „La mulţi ani”, care se prezintă la petrecerea organizată în cinstea persoanei sărbătorite, semnificând preţuirea ce i se acordă; Crăciuneii, colăcei împletiţi, care sunt oferiţi copiilor colindători şi sunt serviţi la masă, în gospodărie, de Ziuan Naşterii Domnului (Crăciunul); Colacii Plugului, sau „colacii pentru flăcăi”, împletiţi, de formă rotundă cu orificiu la mijloc, ornamentaţi cu bomboane, cofeturi, mieji de nucă, colaci care se oferă echipelor de urători în Ajunul Anului Nou; Pâinea pentru evenimente religioase (înmormântări, comemorări, sărbători alemorţilor ş.a.), numită „căpeţele” sau „capete”, reprezintă un grup de mai multe produse din aluat dospit, de forme variate (cruce, împletituri, figurine), cunoscute sub felurite denumiri precum, arhanghel, liturghie etc.

Garantii

buletin analiza lapte 1 fata
buletin analiza lapte 1 fata
buletin analiza lapte 1 fata