Cei mai buni în natural și proaspăt
Cu un click din fermă direct la tine

Produs adaugat


Vezi cosul
x
x

Pentru probleme sau intrebari, sunati la 0759 013 499 sau trimiteti mail la office@caralact.ro


x

INCEARCĂ LAPTELE

Știm ca sunt mulți care, din cuvinte, incearca sa te lămurească: CE VINDEM NOI E CEL MAI BUN!

Noi nu vrem să te lămurim din cuvinte. Daca vrei sa incerci laptele iti trimitem, cat putem de repede, o mostra.

INREGISTREAZĂ-TE și apoi apasă butonul: VREAU SA INCERC LAPTELE.

DESPRE LAPTE

Laptele este cel mai complet aliment de pe Pământ.10 lucruri despre lapte.

1. Laptele de vacă este un aliment complet, întrucât conține peste 100 substanțe hrănitoare, 20 aminoacizi, 16 acizi grași, 45 elemente minerale, 25 vitamine.

2. Laptele de vacă are o valoare alimentară ridicată și în special una biologică, oferind 84% din azotul proteic, absorbit și utilizat de organismul uman.

3. Un litru de lapte conține 125 grame substanță uscată, din care 37 graame grăsime, 33 grame proteină, 47 grame lactoză, 8 grame săruri minerale, asigurând nutrienții indispensabili pentru om.

4. Din lapte se obțin peste 1000 de produse lactate, din care jumătate sunt diferite sortimente de brânzeturi.

5. Laptele este singurul produs de origine animală care nu creează acidoză, adică nu îmbătrânește și nu îmbolnăvește. Se știe că produsele vegetale (legume, fructe, cereale) sunt alcalinizate, iar cele animale (carne, pește, ouă) determină un mediu acid. Ei bine, laptele este excepţia, pentru că prezența lui în organism este neutră.

6. Datorită conținutului în aminoacizi, laptele este benefic pentru piele, deoarece o curăță și îi conferă fermitate, finețe și strălucire.

7. Taie pofta de mâncare și ajută la curele de slăbire.

8. Ajută la întărirea sănătății dinților, deoarece reduce aciditatea din gură și combate apariția tartrului.

9. Persoanele care beau lapte cu regularitate traiesc mai mult. În ciuda contribuțiilor sale nutritive, mulți adulți consumă prea puțin lapte în fiecare zi. Ar trebui să vă mai gandiți la acest aspect, deoarece studiile recente arată că aportul adecvat de lapte poate reduce riscul de boli de inima și accident vascular cerebral cu aproximativ 20%.

10. Adolescenții care consumă lapte și produse lactate în cantitate crescută (3-4 porţii pe zi) au șanse să crească în înălțime cu 0,45% mai mult, independent de factorii genetici. Cu alte cuvinte, laptele face oamenii mai înalți, cu un plus de 0,5-1 cm pentru fiecare an “bogat” în lapte!